Viešai paskelbti VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos inicijuoto piešinių konkurso „Saugus eismas kelyje 2021“ nugalėtojai. Šio konkurso tikslas – atkreipti eismo dalyvių dėmesį į saugų eismą mūsų keliuose ir gatvėse – skatinti kiekvieną žmogų, dalyvaujantį eisme, elgtis atsakingai ir dėmesingai, priminti atšvaitų segėjimo būtinybę pėstiesiems, o diržų svarbą – važiuojantiems automobiliu. Taip pat ne tik elgtis pagarbiai vienam su kitu, bet ir saugoti visų sveikatą bei gyvybę. 

Džiaugiamės ir nuoširdžiai sveikiname mūsų gimnazijos 8c kl. mokinę Emiliją Sinkevič, kuri tapo viena iš šio konkurso nugalėtojų. Visų nugalėtojų kūriniai iki š. m. spalio mėn. bus perpiešti ant autobusų stotelių paviljonų. Konkretūs paviljonai bus išrinkti pagal laimėjusių dalyvių gyvenamąjį rajoną, vietovę.

Dėkojame visiems mūsų gimnazijos mokiniams, kurie dalyvavo šiame konkurse:

Aurelija Dorniak 5c kl., Emilija Ivaško 5c kl., Norbert Savickij 5c kl., Eva Boguševič 5b kl., Milana Šmigelska 5b kl., Modesta Butrimovič 5b kl., Patryk Andruškevič 5b kl., Sofija Kondrackaja 5b kl., Ugnė Pečkauskaitė 6c kl.