Šią savaitę vyko įdomūs ir informatyvūs susitikimai, kurį surengė rajono savivaldybės investicijų ir strateginio planavimo skyriaus vedėja D. Ašmankevičienė. Susitikime dalyvavo mūsų gimnazijos 7-8 klasių mokiniai, kurie turėjo galimybės sužinoti daug naujo ir įdomaus apie savo rajono infrastruktūros vystymąsi bei ateities perspektyvas.

Susitikimai vyko UAB „Autobuso parko“ patalpose, kuriose mokiniai turėjo unikalią galimybę pasivažinėti elektra varomu autobusu. Tai buvo ne tik smagus, bet ir svarbus momentas, leidžiantis mokiniams susipažinti su naujausiomis transporto technologijomis bei ekologiškais sprendimais rajono viešojo transporto srityje.

Po patrauklių autobuso kelionių, mokiniai apsilankė Šalčininkų rajono Vladislavo Kozakevičiaus laisvalaikio ir sporto centre. Čia jie turėjo galimybę išsamiau susipažinti su šio centro veikla, sporto paslaugomis ir kitomis įdomiomis vietos gyventojams teikiamomis pramogomis.

D. Ašmankevičienė dalinosi įdomiais faktais apie rajono plėtrą, investicijų svarbą ir ateities planus. Šis susitikimas ne tik suteikė mokiniams įžvalgų apie savo rajoną ir jo plėtrą, bet ir įkvėpė aktyviau domėtis savo vietove, dalyvauti bendruomenės veikloje bei siekti pozityvių pokyčių savo rajono gyventojų gyvenime.

Nuotraukų galerija

Karjeros specialistė

J. Latvienė